fbpx

Ψηφιδωτες δημιουργιες μεσα στην κουζινα σας

Μοντερνα επιπλα κουζινας VENETA CUCINE, VENETA AVANT μοντελο ca veneta

Ψηφιδωτες δημιουργιες μεσα στην κουζινα σας

Η τέχνη του ψηφιδωτού είναι μία από τις αρχαιότερες τέχνες που φτάνει αναλλοίωτη μέχρι και τις ημέρες μας για να επενδύσει μοναδικά με το δικό της ξεχωριστό ύφος τους χώρους του σπιτιού σας.

Η επιλογή μίας ψηφιδωτής επένδυσης μέσα στην κουζίνα σας, είναι σίγουρα μία ιδιαίτερη επιλογή χρωματικής και σχεδιαστικής απόδοσης, εικόνων ή αφαιρετικών σχεδίων και χρωμάτων, που σε συνδυασμό με τα κατάλληλα έπιπλα κουζίνας, θα δημιουργήσουν έναν πραγματικά μοναδικό χώρο που θα παρουσιάζει όχι μόνο το προσωπικό σας ύφος και γούστο, αλλά και την τόλμη των σχεδίων και των χρωμάτων που συνήθως συνοδεύουν ένα ψηφιδωτό.

Στην αγορά θα βρείτε ψηφίδες κεραμικές, πήλινες, γυάλινες με διαφανή χρώματα ή με φύλλο χρυσού για να δημιουργήσετε ένα δικό σας βιτρό , μαρμάρινες, byzantic mosaic, πέτρινες από φυσικά πετρώματα (μάρμαρα, γρανίτες, σχιστόλιθοι, ασβεστόλιθοι) κ.α.

Επίσης βγαίνουν σε όλα τα χρώματα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εύκολα την εικόνα που έχετε μέσα στο μυαλό σας.

Είτε η επιλογή μας είναι μία απεικόνιση, είτε η αφαιρετική διάθεση σχεδίων και χρωμάτων, το σίγουρο είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ταιριάξει απόλυτα τόσο σε μία κουζίνα με πιο κλασσικές επιλογές επίπλων, όσο και σε μία κουζίνα που ακολουθεί τις καινοτόμες τάσεις της εποχής της.

Η ψηφιδωτή τέχνη έχει μία έντονη ιδιαιτερότητα, την οποία πρέπει να ακολουθήσετε πιστά και να μην την φοβηθείτε ούτε σχεδιαστικά, αλλά ούτε και χρωματικά. Τολμήστε τα έντονα χρώματα, φτιάξτε αναπάντεχες αντιθέσεις και υπογραμμίστε την μοναδικότητα του χαρακτήρα σας και της κουζίνας, άλλωστε αυτές είναι και οι λεπτομέρειες που κάνουν έναν χώρο πραγματικά ξεχωριστό και πραγματικά δικό μας.

πηγή: avantnews.gr