fbpx

Ημιδιαφανη ντουλαπια κουζινας

Μοντερνα επιπλα κουζινας VENETA CUCINE, VENETA AVANT μοντελο Mirabeau

Ημιδιαφανη ντουλαπια κουζινας

Το στήσιμο και η διακόσμηση μιας καινούργιας κουζίνας ή η ανακαίνιση της παλιάς, συμπεριλαμβάνει πολλών ειδών λεπτομέρειες, οι οποίες θα σχηματίσουν στο τέλος την εικόνα της ιδανικής κουζίνας που έχουμε φανταστεί για το σπίτι μας.

Μία από αυτές τις λεπτομέρειες, είναι τα ντουλάπια που πέρα από την πρακτική σημασία που έχουν, η σωστή επιλογή του χρώματος και του σχεδίου, ακόμα και του υλικού, θα συμβάλλουν σημαντικά και στο ύφος της διακόσμησης που θα επιλέξουμε αλλά και στο τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, οι πόρτες των ντουλαπιών είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και ενισχύουν το εικαστικό αποτέλεσμα των δημιουργών στα έπιπλα κουζίνας.

Μια σειρά από ντουλάπια κουζίνας, μπορεί να είναι μονόχρωμα και απλά, δίχρωμα ή με σχέδια, από μασίφ ξύλο ή ημιδιαφανή με τζάμι απλό ή με σχέδια.

Τα ημιδιαφανή ντουλάπια κουζίνας είναι μία πολύ ιδιαίτερη επιλογή και σίγουρα ασυνήθιστη, αφού τα συναντάς μόνο σε καινούργια και πολύ μοντέρνα σπίτια, παρόλα αυτά το συγκεκριμένο σχέδιο ντουλαπιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά και σε ένα πιο ρομαντικό στυλ κουζίνας και να προσαρμοστεί άψογα στα δεδομένα της.

Το τζάμι της πόρτας του ντουλαπιού μπορεί να είναι απλό ή να έχει ανάγλυφα σχέδια. Το απλό ημιδιαφανές τζάμι ταιριάζει καλύτερα σε μία πιο μοντέρνα κουζίνα, ενώ αυτά που βγαίνουν σε διάφορα ανάγλυφα σχέδια, θα μπορούσαν να ταιριάξουν καλύτερα σε μία πιο ρομαντική ή κλασσική κουζίνα.

Τα ημιδιαφανή ντουλάπια φωτίζονται και από το φυσικό φως της ημέρας, αλλά και από το τεχνητό, δίνοντας μία εικόνα χώρου και βάθους η οποία σε μία μικρή κουζίνα είναι μία λύση για να φανεί ο χώρο μεγαλύτερος, ενώ τα ποτήρια και τα πιάτα που θα φαίνονται, μπορεί, έστω και χρωματικά, να βοηθούν και να προσθέτουν στο σύνολο της διακόσμησης που έχουμε επιλέξει για το χώρο μας.

πηγή: avantnews.gr