fbpx

Μοντερνα επιπλα κουζινας απο την Veneta Cucine

Μοντέρνα Έπιπλα Κουζίνας σε Μοναδικά Σχέδια

Η εικόνα μίας τέτοιας κουζίνας δημιουργείται μέσα από τους διαφορετικούς τρόπους που εκφράζεται η καθημερινότητά μας σε συνδυασμό με την ευχρηστία και τη λειτουργικότητα.

Ο σχεδιασμός μίας νέας κουζίνας έχει δύο βασικές στιγμές: την επιλογή του προϊόντος σε σχέση με την εμφάνιση και τις λειτουργικές απαιτήσεις που έχουμε για το χώρο αυτό, καθώς και την επιλογή της τεχνοτροπίας η οποία θα μας επιτρέψει να εκμεταλλευτούμε μία εξοπλισμένη κουζίνα στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, ενώ παράλληλα θα αναδεικνύει την προσωπική μας αισθητική.

Η εικόνα μίας τέτοιας κουζίνας δημιουργείται μέσα από τους διαφορετικούς τρόπους που εκφράζεται η καθημερινότητά μας.

Η Iconica προτείνει ένα νέο αισθητικό όραμα και την αφαίρεση των κλασικών συνθετικών σχημάτων μέσω της απουσίας του άνω προφίλ στις βάσεις και την χρήση ενός συστήματος ευθυγράμμισης που ξεπερνά τον παραδοσιακό τρόπο σκέψης για το έργο.

Μια σύνθεση στην οποία κυριαρχούν οι κολώνες τοίχου, που χάρη στον συμπαγή όγκο τους, θυμίζουν τα κλασικά boiseries και έχουν την ικανότητά να ζεσταίνουν τον χώρο.

Μοντέρνα επιπλα κουζινας απο την Veneta Cucine-Veneta Avant μοντέλο CARRERA

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, με flush ή εσχαρωτές πόρτες. Η Carrera είναι σχεδιασμένη σε ποικιλία συνθέσεων και με μεγάλα περιθώρια για εξατομίκευση που περιλαμβάνουν recherché, minimal, πολυτελές ή πρωτότυπο στυλ, με μια απαράμιλλη ποικιλία από υλικά και χρωματισμούς.

Το “MILANO” εκφράζει ένα στυλ των οποίων οι ρίζες βρίσκονται στην παράδοση του Made in Italy και τη μεγάλη αρχιτεκτονική της χώρας.
Ένα πραγματικά “νέο ιταλικό στυλ” που συμβάλλει στη δημιουργία πραγματικής ποιότητας, μια ποιότητα που εκφράζεται με τη μορφή σαφών, εκφραστικών και καθαρών γραμμών, χωρίς ακρότητες ή υπερβολές.

Νεανικά έπιπλα κουζίνας απο την Veneta Cucine-Veneta Avant μοντέλο START TIME J

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ… δεξί πόδι, δίνοντας στην κουζίνα σας τη νεανική αίσθηση από ένα σχέδιο με καθαρές γραμμές, ντυμένο με δροσερά χρώματα και φινιρίσματα από ξύλο που συμβαδίζουν με τη σημερινή μοντέρνα φυσική εμφάνιση.

Μοντέρνα επιπλα κουζινας απο την Veneta Cucine-Veneta Avant μοντέλο EXTRA GO

ΤΟ ΞΥΛΟ ΩΣ ΤΟ σήμα κατατεθέν γνώρισμα μιας σειράς που φτάνει στην αιχμή του δόρατος του σχεδιασμού, χωρίς να θυσιάζεται ο αυθορμητισμός. Αφιερωμένο στους πιο απαιτητικούς, που αναζητούν το συνδυασμό του ξύλινου φινιρίσματος με ματ και γυαλιστερά βερνίκια.

Μοντέρνα επιπλα κουζινας απο την Veneta Cucine-Veneta Avant μοντέλο OYSTER PRO

ΜΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ατού της το μινιμαλισμό, προσφέροντας μια νέα λύση σε απαιτήσεις λειτουργικότητας. Τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν την επίπεδη πόρτα της, την λάμψη της νεωτερικότητας στα γυαλιστερά βερνίκια και τη φουτουριστική κομψότητα των ματ βερνικιών.

ETHICA LINE: η τελευταία εξέλιξη ενός από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Veneta Cucine. Μια φρέσκια ματιά βασισμένη στη σημερινή νέα έμφαση στην άριστη ποιότητα των επιφανειών, που παράγονται χρησιμοποιώντας μια ειδική διαδικασία thermostructuring για ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα.

Μοντέρνα επιπλα κουζινας απο την Veneta Cucine-Veneta Avant μοντέλο Ethica
Μοντέρνα επιπλα κουζινας veneta cucine/veneta avant μοντέλο LOUNGE

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ την έννοια της ποιότητας και της καθημερινής ζωής, το μοντέλο της Veneta Cucine, LOUNGE, μετατρέπει την κουζίνα σε ένα χώρο που είναι λειτουργικός και αισθητικά ευχάριστος.

Μοντέρνα επιπλα κουζινας απο την Veneta Cucine-Veneta Avant μοντέλο RI-FLEX

Η ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΗ δύναμη του γυαλιού σε διαφορετικές χρωματικές λύσεις και το ματ γυαλιστερό φινίρισμα χαρακτηρίζει αυτό το έργο, το οποίο ανταποκρίνεται στις πιο απαιτητικές αισθητικά και λειτουργικά προκλήσεις.

Μοντέρνα επιπλα κουζινας απο την Veneta Cucine-Veneta Avant μοντέλο LIKE GO

ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ που υπογραμμίζει τη φιλοσοφία της “Γρήγορης Σχεδίασης” της Veneta Cucine: Η πόρτα του μοντελου LIKE GO, είναι κατασκευασμένη με λάκα από την μία μόνο πλευρά και με λεπτομέρειες γυαλιού στις άκρες…

Κλασικά επιπλα κουζινας απο την Veneta Cucine-Veneta Avant μοντέλο tablet

Η σύνθεση Tablet συνδυάζει με υπέροχο τρόπο το κλασικό και μοντέρνο στυλ στα επιπλα κουζινας.

Μοντέρνα επιπλα κουζινας απο την Veneta Cucine-Veneta Avant μοντέλο ELEGANTE

ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ και τα πιο απαιτητικά γούστα το φινίρισμα της λαβής και το πλαίσιο είναι διαθέσιμα στο ίδιο χρώμα της πόρτας, έχοντας σαν αποτέλεσμα την ομοιομορφία σε αυτην την επιλογή που ταιριάζει και σε μοντέρνα και κλασικα στυλ.

Μοντέρνα επιπλα κουζινας veneta cucine/veneta avant μοντέλο ARTEMISIA

Η ARTEMISIA ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ στις ανάγκες των ανθρώπων που αναζητούν τον τύπο πολυτέλειας που δεν είναι επιδεικτικός αλλά ενδοσκοπικός και εκφράζει μια σε βάθος διερεύνηση των φυσικών – και σχεδόν καθολικών – ιδιοτήτων των υλικών.

Κλασικά επιπλα κουζινας απο την Veneta Cucine-Veneta Avant μοντέλο Dialogo

Μια πόρτα με ξύλινο πλαίσιο, που ερμηνεύει τη δεξιοτεχνία και φέρνει πιο κοντά τις σύγχρονες αξίες…

Ένας δεσμός με την παράδοση που ενισχύεται μέσω μιας νέας προοπτικής και μιας ερμηνείας σε μια σχέση εξαιρετικά προσωπική.