fbpx

Έπιπλα Κουζίνας – Μια ασυνήθιστη πολυτέλεια – Veneta Cucine

Έπιπλα Κουζίνας - Μια ασυνήθιστη πολυτέλεια - Veneta Cucine - Ιταλικα επιπλα κουζινας - μοντελο MIRABEU-EXTRA

Έπιπλα Κουζίνας – Μια ασυνήθιστη πολυτέλεια – Veneta Cucine

Έπιπλα Κουζίνας – Μια ασυνήθιστη πολυτέλεια. Πολυτελή έπιπλα κουζίνας με ιταλική φινέτσα.

Από το επιβλητικό και πομπώδες ύφος του baroque στο παρελθόν μέχρι την ultra modern φιλοσοφία στο παρόν, οι Ιταλοί σχεδιαστές αιθεροβατώντας έξω από τα πλαίσια της φυσικής ροής του χρόνου μεταμορφώνουν την οικιακή εστία σε έναν χώρο που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις.

Ο χώρος όπου επικεντρώνεται η οικογενειακή ζωή υπήρξε για πολλά χρόνια μία τετριμμένη ίσως και παραμελημένη εικόνα, χωρίς ιδιαίτερη φαντασία ή αρμονικό σχεδιασμό βασισμένο πάνω στις ανάγκες των ανθρώπων και του χώρου που καταλάμβαναν.

Διανύοντας μία εποχή όπου όλα αλλάζουν και όλα εξελίσσονται με μεγάλη ταχύτητα επιβάλλοντας πολλές φορές αφύσικους ρυθμούς ζωής, η κάθε στιγμή είναι σημαντική, ακόμα και η πιο απλή, γι΄ αυτό και πρέπει να πλαισιώνεται από έναν χώρο που ο κάθε άνθρωπος να μπορεί να αποκαλεί τον δικό του κόσμο.

Η Veneta Cucine αναζητώντας πάντοτε πρωτοποριακές ιδέες και σχεδιαστές με αστείρευτο ταλέντο, κατασκευάζει μοναδικές δημιουργίες στο χώρο των επίπλων κουζίνας. Κόντρα στο ρεύμα της εποχής μας, βάζει τον άνθρωπο και τις ανάγκες του στην πρώτη θέση προτείνοντας κάτι διαφορετικό και το απαύγασμα της πρότασής της είναι το συναίσθημα.

Έπιπλα Κουζίνας - Μια ασυνήθιστη πολυτέλεια

Προχωρώντας ένα βήμα μπροστά, το ακανόνιστο μαργαριτάρι της Ιταλίας πέρασε πρόσφατα και τα σύνορα της ανατολικής Ευρώπης και συγκεκριμένα της Ρωσίας. Συνδυάζοντας τα καλύτερα στοιχεία των δύο πολιτισμών και δίνοντας προσοχή στην κουλτούρα και την φιλοσοφία των Ρώσων καταναλωτών , κέρδισε την προσοχή τους και μπήκε μέσα στα σπίτια τους.

Το ασυνήθιστο και παράδοξο baroque που γεννήθηκε λίγο μετά την Αναγέννηση στη Ρώμη της Ιταλίας, ταίριαξε απόλυτα με τη πληθωρική κουλτούρα της Ρωσίας ενώ αγγίζοντας την απλότητα και την σαφήνεια του υπερσύγχρονου, κατάφερε μέσα από μία έκρηξη καλαίσθητης πολυτέλειας, να παραδώσει ένα αποτέλεσμα που μόνο δέος μπορεί να προκαλέσει

Οι καμπύλες γραμμές, τα χειροποίητα σχέδια από ξύλο ή από χρώμα πάνω στα έπιπλα και η καλλιτεχνική διάθεση των σχεδιαστών της Veneta Cucine, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα μοναδικής ομορφιάς και κλασσικής κομψότητας.

Έπιπλα Κουζίνας - Μια ασυνήθιστη πολυτέλεια - MIRABEU-BIANCA-WEB

Η εκμετάλλευση του φυσικού αλλά και του τεχνικού φωτός, είναι ένα επίσης σημαντικό κομμάτι μίας εικόνας, από αισθητική αλλά και σχεδιαστική άποψη στην οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση και βάρος σε κάθε ολοκληρωμένη πρόταση.

Η αυστηρή ιεράρχηση του χώρου, ο συνδυασμός και η απόδοση των χρωμάτων, η δημιουργία έντονων αντιθέσεων να δένουν αρμονικά το παραδοσιακό με το σύγχρονο κάνουν τις προτάσεις των Ιταλών σχεδιαστών να φαίνονται πραγματικά σαν ένα ακανόνιστο μαργαριτάρι απαράμιλλης ομορφιάς και έμπνευσης.

Έπιπλα Κουζίνας - Μια ασυνήθιστη πολυτέλεια - MIRABEU-NERA-WEB

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ, ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ, ΚΛΑΣΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ