fbpx

Επιπλα Κουζινας – Κουζινα και διακοσμηση

Μοντερνα επιπλα κουζινας VENETA CUCINE, VENETA AVANT μοντελο carrera go

Επιπλα Κουζινας – Κουζινα και διακοσμηση

Πολλές φορές η κουζίνα είναι ένας χώρος που παραλείπουμε να διακοσμήσουμε, όμως όπως οι υπόλοιποι χώροι έτσι και αυτός πρέπει να έχει στυλ και άποψη αν επιδιώκουμε η εικόνα του σπιτιού μας να αντανακλά συνολικά την προσωπικότητα και το γούστο μας.

Τα θέματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και οι συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε είναι πολλοί, πάντα όμως θα πρέπει να προσέξουμε να δένουν αρμονικά με το ύφος των επίπλων που έχουμε επιλέξει καθώς και με τα χρώματα της κουζίνας ενώ το μέγεθος του χώρου θα καθορίσει πολλές από τις επιλογές μας.

vcc10_33_056

 

Η διακόσμηση ενός χώρου μπορεί να ξεκινήσει από ένα μεγάλο έπιπλο και να φτάσει μέχρι ένα πολύ μικρό αντικείμενο.

Για παράδειγμα, αν ο χώρος της κουζίνας σας είναι μεγάλος, θα μπορούσατε να τοποθετήσετε μία μοντέρνα ή μία πιο κλασσική περίτεχνη βιτρίνα και να εκθέσετε μέσα σε αυτή τα σερβίτσια σας.

Αν πάλι η κουζίνα σας είναι μικρή, προτιμήστε τα μικρά αντικείμενα που δίνουν χρώμα και στυλ στο χώρο.

Στην περίπτωση που θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για την διακόσμηση, μια πολύ όμορφη και πολύχρωμη λύση είναι να πάρετε τις ζωγραφιές των παιδιών σας και να τις κάνετε κάδρα στον τοίχο.

130213164930_m-start-time.go-28_b02

 

Η διακόσμηση μπορεί να συνδυαστεί και με την πρακτικότητα. Τα γυάλινα βάζα γεμάτα με όσπρια ή με ζυμαρικά σε μικρά και μεγάλα μεγέθη, είτε πάνω στον πάγκο της κουζίνας, είτε πάνω σε ράφια, είναι πάντοτε μία απλή αλλά ιδιαίτερη εικόνα που ταιριάζει σε κάθε τύπο κουζίνας.

Η κουζίνα πρέπει να είναι ένας χώρος ζεστός και φιλόξενος όποιο και αν είναι το χρώμα ή το ύφος της γι’ αυτό και η διακόσμησή της αποτελεί μία σημαντική λεπτομέρεια που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπετε.